Stadslogement het Smakenatelier

B&B / Vakantie appartement voor max. 4 personen in Buren

Overnachten in een voormalig Schoolhuys

In het centrum van Buren, achter de kerk, vind je ons stadslogement voor maximaal 4 personen. Een sfeervol ingericht en historisch Stadslogement van 75m2 met alle voorzieningen voor een zakenreis, culinair weekend, midweek of week. Met een Afrikaanse Touch. 

Een appartement met de luxe van een hotelsuite met de intimiteit van een B&B en dat met een eigen opgang.
 Twee slaapkamers met comfortabele bedden, een lekkere douche, een kletsbank met uitzicht op het meest gefotografeerde straatje, zelf een maaltijd maken in de keuken of misschien juist even niet en ga je graag uit heerlijk uit eten. Het kan en mag allemaal.

Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij ons om smaak, beleving, ontwikkeling en bourgondisch genieten. 

Voel je hier thuis, neem de tijd, wees vooral jezelf en verwonder je. 

Anders, verrassend en inspirerend

De locatie: 
Een Rijksmonument

Het Stadslogement is gevestigd in een pand uit de 17e eeuw dat vroeger dienst deed als woonhuis, school, postkantoor, café, wagenmakerij, restaurant (bekend als restaurant de Gravin van Buren en Brasserie Floris) en een kleinschalig vergader- en trainingscentrum.

De ruimte: 
Appartement van 75m2

Je verblijft in het Stadslogement exclusief. Dus alleen, als stel of in gezelschap van mensen die je kent. Er staan twee eenpersoonsbedden (hier kunnen we ook een tweepersoonsbed van maken) en één tweepersoonsbed, voorzien van fijne dekbedden en kussens. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Arrangement: 
Culinair genieten

Voor de culinaire liefhebber hebben we een arrangement samengesteld: 'Menu Experience' bij Brasserie Poelzicht in Kapel-Avezaath. Een viergangen diner incl. 2 amuses. Dit arrangement is van donderdag t/m zondag los bij te boeken.   

Impressie 

De huiskamer

Slaapkamer

Omgeving

Stadslogement

Entree

Handig om vooraf te weten

Aankomst

Check-in vanaf 16.00 uur 

Gratis parkeren

Veilig parkeren voor de deur

Gastheer & gastvrouw

Raoul Salden en Susan Wanders
Het Stadslogement ligt in een rustige omgeving. Echter, je kunt het carillon op het dak van Museum Buren & Oranje of de klokken van de kerktoren horen. Je verblijft in een rijksmonument met een historisch balkenplafond. Dat heeft zijn charme, alleen voor lange gasten (>2,10 meter) is het soms extra opletten. Door de draaiende trap naar de 1e verdieping is het Stadslogement niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor jonge kinderen. En hoewel we echt een dierenliefhebber zijn, is het stadslogement niet geschikt voor huis- en hobbydieren. 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Bel (tot 20.00 uur) of WhatsApp.
We zijn te bereiken via 06-21897086. Een e-mail naar welkom@hetsmakenatelier.nl kan ook. 
© 2024 | POWERED BY HET SMAKENATELIER | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING
VOOR MEER INFORMATIE OF VRAGEN: STUUR EEN E-MAIL NAAR WELKOM@HETSMAKENATELIER.NL